Bisættelse og begravelse i Lille Hids Pastorat

Højtideligheden i kirken er under den nuværende sundhedssituation forbeholdt inviterede gæster. Kirken benyttes i denne tid med coronavirus kun til kirkelige handlinger, herunder bisættelser og begravelser, ud fra myndighedernes anvisninger og med deltagerantal på 10 personer.

Bisættelse og begravelse

Mindesammenkomst
Da det er svært for pårørende at skulle vælge blandt dem, der ønsker at være med til at tage afsked, tilbyder vi en mindesammenkomst i kirken, når pandemien på et tidspunkt har lagt sig, hvor vi kan samle alle, som normalt ville være kommet til handlingen.

Urnebegravelse
Begravelsen kan også, efter udsyngning og kremation, afholdes på et senere tidspunkt som en urnebegravelse med jordpåkastelse.

Du er altid velkommen til at ringe til præsterne:
Kresten Thue Andersen, Funder og Kragelund: 51 15 27 66
Henriette Gosvig Nielsen, Serup og Lemming: 86 85 53 85