Sensommerkoncert i Sejling Kirke

Torsdag den 10. oktober kl. 19.30. I begyndelsen af oktober tager Vox’enkoret på en kortur til Flensborg, hvor koret vil give koncert i de danske kirker Ansgar kirken og Lyksborg kirke. Efterfølgende vil koret gerne indbyde til en koncert med fællessang i Sejling kirke.

Det overordnede tema for koncerten er kærlighed, som den udfolder sig i alle dens nuancer.

Aftenen vil byde på en broget buket af danske, engelske og tyske sange. Musikgenren spænder bredt lige fra den lettere klassiske musik til sange fra den danske sangskat og videre til den rytmiske boldgade.
Koret vil bl.a synge Halleluja af Leonard Cohen,  et gospelnummer af Johnny Cash, samt Cat Stevens’ Morning has broken. Koret begiver sig videre ud i melodi Grand Prix genren med bl.a Dansevisen fra 1963, og sidst men ikke mindst vil der lyde korsang med toner og ord fra den danske sangskat.
Midtvejs i koncerten vil der være fællessang, hvor publikum får lejlighed til at ønske sange fra højskolesangbogen.

Vel mødt til en festlig musikaften i kirken.

Organist Karen-Minna Nielsen

Del dette: