Himmelske dage på heden - Kristi Himmelfartsdag den 30. maj.

I år prøver vi noget nyt. Vi arrangerer transport til Herning, hvor ’Himmelske Dage på Heden’ foregår. Det en slags festival med foredrag, sang, gudstjeneste og boder. Det hele sker udendørs, i institutioner og kirker. Alle kan være med.

Se nærmere program på www.himmelskedage.dk

Transport ca. kl. 12.30 fra Funder og Kragelund.
Åbningsgudstjenesten foregår kl. 14.00 på Torvet i Herning – og vi har hjemtransport ved 18 eller 19 tiden.

1. Interesseret? Så skriv allerede nu, så vi ved lidt om interessen.

2. Selve tilmeldingen skal ske senest to uger før. Torsdag 16. maj er deadline. Så ved vi, hvor stor bussen skal være.
Skriv til os – Bo eller Kresten – om du er interesseret i høre mere.
 Kresten: kta@km.dk – 5115 2766
 Bo: organist.kragelund. funder@pc.dk – 2939 8044

PS: Vi håber, at både kirkevante og ikke-kirkevante har lyst at være med. Denne dag er der ikke lokal gudstjeneste ved Bølling Sø (som vi plejer).

Arrangørerne skriver:
Som kirker og kristne vil vi gerne samles på tværs af kirkesamfund og kirkelige retninger til gensidig opmuntring, erfaringsudveksling og gudstjenestefejring. Vi vil gerne vise hinanden de muligheder og den mangfoldighed, der er i dansk kirkeliv. Festivalen, som forløber fra torsdag 30. maj til søndag 2. juni, har de tre nøgleord tro, samfund og folkelighed.

Del dette: