Akademisk kor gæstede Serup Kirke

2. Søndag i advent dannede Serup kirke rammen om en meget smuk julekoncert med Akademisk kor Århus under ledelse af dirigent Jonas Rasmussen. Overskriften for koncerten var julen har englelyd og jo, vi som publikum blev fanget helt ind i korets himmelske lyd.

Koret tog os med på en rejse til Sverige og til England med julesange herfra og tilbage i tiden til bl.a julesange fra middelalderen. De kendte danske julesange var naturligvis også med denne aften. Vi lyttede til Kimer i klokker, den yndigste rose er funden, Mit hjerte altid vanker og sidst men ikke mindst  Her kommer Jesus dine små, som gik lige i hjertekulen med smuk solosang og et kor, som ganske enkelt synger helt fantastisk.
Denne aften var en musikalsk berigelse, hvor julen blev sunget ind i alles hjerter.

Organist Karen-Minna Nielsen

Del dette: