Velkommen til Martin Nørremark, barselsvikar i Sejling og Sinding for Mette Glowienka

Hvem er ham den nye præstevikar mon? Læs, hvad han skriver her.

Mit navn er Martin Nørremark, jeg er 32 år og  gift med Rebekka. Vi bor i Silkeborg med vores to børn – Selma på 3,5 år og Josias på knap 2 år. Jeg nyder naturen omkring Silkeborg, både alene og med min familie, men hvis jeg for alvor skal have pulsen op og have noget energi ud af kroppen, så giver jeg den gas på volleybanen med herreholdet i Funder GF. 

Jeg er vokset ud af den vestjyske, sandede jord som landmandssøn på en gård. I mine helt unge år tog jeg uddannelsen som faglært landmand, inden jeg lod mit liv tage
et seriøst sporskifte og begav mig ud på rejsen mod præstekjolen. Nu står jeg så her og skuer ind over mit kommende virke som præst i den danske folkekirke – og jeg glæder mig utrolig meget over, at jeg får lov til at trække i arbejdsgevandterne i netop Lille Hids Pastorat.

Hvis nogen tænker: ”hmm, har jeg ikke set ham før?” kan det være fordi nogle af jer allerede har mødt mig – ikke som præst, men som kørende sælger for et lokalt luftfotofirma. De seneste tre år, har jeg kørt dele af Jylland tyndt med bilen fuld af luftfotos. Denne sommer var området omkring Sejling og Sinding på min rute, så jeg har allerede haft fornøjelse af nogle gode snakke med mange af jer, som bor i området.

Og netop den gode snak er noget, jeg værdsætter meget. Både den snak, som handler om verdenssituationen og livets gåder, men også den om vejret eller hverdagens små finurligheder. Det ville ikke være det værste, hvis jeg blev kendt som ”kaffe-præsten”, ham som altid var god for en kop kaffe – og en snak.

 

 

 

 

Del dette: