Petri/Hannibal Duo koncert

Onsdag d. 11. april kl. 19.30 i Serup Kirke. Fri entré. Fløjtenist Michala Petri og guitarist Lars Hannibal alias Petri/Hannibal Duo kunne sidste år fejre deres 25 års jubilæum. For at markere jubilæet afholder de en række koncerter rundt i de danske kirker og gæster således også Serup kirke.

I det kvarte århundrede har Petri/Hannibal Duo spillet mere end 1.500 koncerter i førende koncerthuse, festivals samt på TV/ Radiostationer i store dele af verden og i et stort antal danske kirker.

En koncert med Petri/Hannibal Duo er en rejse i den populære klassiske musiks forunderlige verden. Duoen har med deres fælles store erfaring udviklet en ligefrem og uhøjtidelig koncertform, hvor de med korte introduktioner guider publikum til forståelse af det særlige ved de enkelte musikstykker.

Aftenens koncert byder på et program, som er: Smukt- Virtuost – Humoristisk- Seriøst-  Uhøjtideligt – Gammel – Nyt.  Komponisterne vil være bl.a. Bach – Händel –Piazzolla – Grieg -  Carl Nielsen – Hannibal og Petri.

Koncerten henvender sig til alle aldre og vil give publikum en oplevelse ud over det almindelige. En af den slags oplevelser, hvor publikum føler at der er blevet slået nogle strenge an inde i dem selv.

Del dette: