Voxenkoret Serup, Lemming, Sejling og Sinding

Vox’enkoret, som er tilknyttet kirkerne i Serup, Lemming, Sejling, Sinding, er stadig åben for ny tilgang.
Koret blev dannet i 2012 og er i dag et velsyngende kor med 26 sangere fordelt på 4 stemmer. Koret er et glad, seriøst arbejdende kor med et godt socialt samvær. Koret medvirker ved højtider i kirken og koncerter både i og uden for Lille Hids pastorat. Koret har bl.a sammen med Voksenkoret i Funder/Kragelund givet julekoncert i Dybkær kirke og i Sejs kirke.

Repertoiremæssigt spænder koret bredt- lige fra klassisk musik til sange fra den danske sangskat samt rytmiske sange. Musikken er både af kirkelig og verdslig karakter.
Koret øver hver torsdag i Sejling sognegård fra kl. 19.00 til 21.00. Herefter nydes der kaffe og kage med hyggeligt samvær.

For nærmere information kan der ske henvendelse til undertegnede på mob. 27205378.
Organist Karen-Minna Nielsen