Voxenkoret Serup, Lemming, Sejling og Sinding

Vox’enkoret, som blev oprettet i 2012, er i god vækst og stadig åben for ny tilgang, hvor særligt herrestemmerne - tenor og bas - er i høj kurs. Der er nu 29 sangere fordelt på 4 stemmer. Koret er et glad og seriøst arbejdende kor med et godt socialt samvær. Koret medvirker ved gudstjenester og koncerter i Lille Hids pastorat, men giver også koncerter i andre kirker. Koret har blandt andet sammen med Voksenkoret fra Funder/ Kragelund givet julekoncert i Sejs og Dybkær kirker.

Repertoiremæssigt synger vi både klassisk og rytmisk musik af såvel kirkelig som verdslig karakter.

Koret øver hver torsdag i Sejling sognegård fra kl. 19.00 til 21.00. Herefter nydes der kaffe og kage med hyggeligt samvær.

Mere information fås ved henvendelse til korets leder Karen Minna Nielsen, tlf. 2720 5378 eller mail: k-m-g@Jubii.dk.