Voksenkoret - øver i Kirkehuset ved Funder Kirke

Har du lyst til at synge i kor??

Kragelund og Funder kirker har et fælles voksenkor, som netop nu søger nye sangere.

Så her er muligheden for at være med i et kor, tæt på hvor du bor.

"At synge gør mig glad", sådan var der et af korets medlemmer, som udtrykte det for ikke så længe siden.

Glæden ved sangen og kor-fællesskabet er noget af det, som binder korets medlemmer sammen, og det håber vi, at flere har lyst til at opleve og blive en del af.

Voksenkoret tæller for tiden 31 kvinder og mænd, og vi arbejder med både én- og flerstemmig sang.

Repertoiret af sange er blandet - med både klassiske og rytmiske sange.

Året igennem medvirker vi ved udvalgte koncerter, gudstjenester og arrangementer i kirkerne og lokalområdet.

Vi øver tirsdag aften fra kl. 19.30 – 21.30 i Kirkehuset ved Funder Kirke, og der er opstart: Tirsdag den 21. august kl. 19.30.

Har du lyst til at være med, så kontakt gerne korleder Bo Kirkegaard på tlf. 2939 8044 eller send en mail

til: fk.organist@gmail.com.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i koret!

Voksenkoret og

Bo Kirkegaard