Sigurd Barrett synger med 2. og 3. årgang - vær med!

En stor oplevelse venter, når eleverne på 2. og 3. årgang på skolerne i Lemming, Skægkær, Kragelund og Funder får mulighed for at mødes og synge sammen med Sigurd Barrett ved en stor koncert onsdag den 13. marts 2019 kl. 16.30 i Serup Kirke.

Det er kirkerne i Lille Hids Pastorat, som er gået sammen om dette projekt.
Med projektet ønsker vi i fællesskab at sætte fokus på korsang for børn,
og vi ønsker at sætte fokus på samarbejdet mellem kirkerne og på samarbejdet mellem kirkerne og skolerne.
Projektet støttes økonomisk af Silkeborg Provsti.

Som optakt til koncerten i Serup Kirke vil der ude på de lokale skoler blive inviteret til et forløb, hvor eleverne øver en række sange, som skal synges sammen med Sigurd Barrett ved koncerten.

Op mod jul vil eleverne på 2. og 3. årgang på vores skoler modtage mere information om, hvordan øvningen kommer til at foregå på deres skole.
Her vil der også være oplysninger om, hvordan man tilmelder sig til projektet.
For at være med til koncerten skal man have deltaget i øveforløbet.

Vi er stolte over, at det er lykkedes at få Sigurd Barrett til at lægge vejen forbi Lille Hids Pastorat.
Sigurd er kendt for at formidle sang og musik med stort overskud og engagement. Så der
venter både de syngende børn og publikum en stor oplevelse, hvor musik og sang blandes med sjov og alvor.

Vi håber, at rigtig mange fra 2. og 3. årgang har lyst til at være med, og vi glæder os til at møde jer.

På festligt gensyn

Menighedsrådene i Lille Hids Pastorat (Kragelund-Funder-Serup-Lemming-Sejling-Sinding)
Organisterne og korlederne
Erik Sanggaard
Karen-Minna Nielsen
Bo Kirkegaard

Børnekor for Serup, Lemming, Sejling og Sinding sogne

Børnekor

For øjeblikket er der ikke et tilbud om at vær med i et børnekor.

Vi forventer at starte op igen i september 2018

For nærmere information kan ske henvendelse til undertegnede på tlf. 27205378

Organist Karen-Minna Nielsen

JuleBørnekor for 1. og 2. årgang i Funder

I dette efterår har vi igen den glæde, at kunne invitere børn fra 1. og 2. årgang på Funder Skole til at være med i et kor-projekt frem mod jul. Vi kalder det JuleBørnekor. JuleBørnekoret bliver til i et samarbejde mellem Funder Skole og korledere fra Funder Kirke og undervisningen starter op sidst i oktober måned. Projektet afsluttes med en eftermiddagskoncert i Funder Kirke, og i det kommende kirkeblad vil I kunne læse mere om koncerten, som byder på julesang og julestemning med både JuleBørnekoret og Voksenkoret sammen.
Så glæd jer allerede nu til en fin oplevelse, når børn og voksne synger julen ind.

Benthe Rasmussen
Anna Marie Dyreby
Bo Kirkegaar

Spirekor-stævne

Lørdag d. 29 oktober 2016 deltog børnekoret i et spirekors stævne i Tyrsted sognehus ved Horsens. Stævnet var for børn i alderen 2. og 3. klasse og blev ledet af organist og korleder Thomas Lennart. I alt 45 børn var samlet for at synge, danse og lege sammen.

Stævnet bød på friske, rytmiske sange skrevet af Thomas Lennart. Børnene havde en sjov og fornøjelig dag og fik lært en masse nye sange. Ind i mellem korprøverne kunne børnene nyde saftevand og dejlig chokoladekage.

Dagen sluttede med en åben prøve/koncert, hvor mange forældre og pårørende mødte op. Børnene og Thomas Lennart  afsluttede dagen med en meget flot og festlig koncert.

Organist Karen-Minna Nielsen