Korkoncerter

Glæd dig til årets julekoncerter

Søndag den 11. december 2016

kl. 16.00 i Funder Kirke

kl. 19.30 i Serup Kirke.

Pastoratets to voksenkor og Sejsblæserne spreder julestemning ved hele to julekoncerter 3. søndag i advent.

Kom og oplev et varieret program med korsang, blæsermusik og fællesang.

Organisterne Karen-Minna Nielsen og Bo Kirkegaard

Glimt fra sommeraften i Serup Kirke

Som antydet i overskriften blev der på en meget smuk sommeraften afholdt koncert og fællessang i Serup kirke.

Ud over vores eget Vox’enkor medvirkede Ole Dusgaard på sin guitar og vi fik besøg af Voksenkoret fra Funder/Kragelund.

Korene lagde festligt ud med Jubilate af Mozart akkompagneret af orglet. Herefter sang korene skiftevis sange fra den danske sangskat og rytmiske sange af bl.a John Højbye, Poul McCarthney og Abba. Korsangen vekslede med smuk guitarspil ved Ole Dusgaard.

Ind imellem musikindslagene blev der afholdt ” hit med sangen” fra højskolesangbogen og folk kunne nyde en kop kaffe i pausen.

Afslutningsvis sang korene Det dufter lysegrønt af græs akkompagneret af Ole Dusgaard og på højtidelig og festlig vis stemte publikum og orgelet i på de sidste to vers.

Organist Karen-Minna Nielsen

26nov kl. 10:00

Musikgudstjeneste med fangekoret i Funder Kirke

Besøg af Fangekoret fra Vridsløselille Statsfængsel — under ledelse af organist og …

26nov kl. 10:00
10dec kl. 19:30

Gospelkoncert i Lemming Kirke

Medvirkende gospelsanger Lydiah Wairimu og hendes koncertkor.
Nærmere omtale følger.

10dec kl. 19:30