Kirketeater

Hvert år i januar inviterer Kragelund Menighedsråd familier og alle interesserede til børneteater med et kirkeligt indhold.

Kom i god tid for at få en god plads. Det er glædeligt at se så mange familier og interesserede møde op.

Efter forestillingen serveres der frugt, kage, sodavand og saft i konfirmandstuen.

Kirketeater 2017 med Hans Jørn Østerby

Da Jesus gik sådan fysisk på denne jord mødte han en masse mennesker. For nogle af dem slog deres liv en kolbøtte, da de stødte ind i denne tømrer fra Nazareth. "Den dag de mødte Jesus" handler om nogle af disse skikkelser, som fik vendt livet på hovedet og så at sige fik lov til at starte forfra.

Hans Jørn Østerby genfortæller og dramatiserer nogle af beretningerne, efter at han først har klædt om til passende bibelsk dress. Og for at føre det hele over til nutiden skal der jo også en moderne sang til. Moderne - så må det blive noget rap. Hans Jørn Østerby må skifte tøj endnu engang og lave sin rap-sang.

Ud over de bibelske beretninger indeholder forestillingen også trylleri, bugtale samt sang og musik.

Det er en forestilling, hvor der både er plads til de høje grin og den stille eftertænksomhed.

Efter stykket serveres der frugt, kage, sodavand og kaffe i Konfirmandstuen.

Det hele er gratis.

Kragelund Menighedsråd.