Kirkemusikalsk legestue i Kragelund og Funder

Efteråret 2019
Alle 1-5 årige i Funder og Kragelund inviteres i efteråret igen til at være med i kirkernes KirkeMusikalske Legestue.
Her byder vi på sang, bevægelse og musikalske oplevelser i kirkerummet.

KirkeMusikalsk Legestue er et åbent tilbud til alle 1-5 årige i begge sogne, uanset om man kommer sammen med dagplejen, vuggestuen, børnehaven eller sammen med mor, far eller en anden voksen.
Det er gratis at være med.

KirkeMusikalsk Legestue i Funder Kirke

Funder - Hold 1:
Vi mødes i Funder Kirke 6 tirsdage, kl. 9.30-10.15.
Første gang er: Tirsdag den 20. august.
Sidste gang er: Tirsdag den 24. september.

Funder - Hold 2:
Vi mødes i Funder Kirke 6 tirsdage, kl. 10.15-11.00.
Første gang er: Tirsdag den 20. august.
Sidste gang er: Tirsdag den 24. september.

Funder - Hold 3:
Vi mødes i Funder Kirke 6 onsdage, kl. 9.30-10.15.
Første gang er: Onsdag den 21. august.
Sidste gang er: Onsdag den 25. september.

KirkeMusikalsk Legestue i Kragelund Kirke

Kragelund - Hold 1:
Vi mødes i Kragelund Kirke 6 torsdage, kl. 9.15-10.00.
Første gang er: Torsdag den 29. august.
Sidste gang er: Torsdag den 3. oktober.

Kragelund - Hold 2:
Vi mødes i Kragelund Kirke 6 torsdage, kl. 10.15-11.00.
Første gang er: Torsdag den 29. august.
Sidste gang er: Torsdag den 3. oktober.

Tilmelding til legestueholdene sker til:
Organist Bo Kirkegaard på tlf./sms. 2939 8044 eller fk.organist@gmail.com.

Vi ses!
Bo Kirkegaard

Kirkemusikalsk legestue i Sinding og Sejling

Som et nyt tiltag tilbydes musikalsk legestue i Sejling og Sinding sogn.

Legestuen foregår i Sejling kirke fra 9.30 til ca 10.15 med start torsdag d. 5. sept og de flg 5 torsdage.

Organist Karen-Minna Nielsen

Kirkemusikalsk legestue i Serup og Lemming

Efterår 2019

I Serup og Lemming sogn tilbydes der musikalsk legestue 2 gange om året.

Næste seance foregår i Serup kirke og starter onsdag d. 4. sept. kl. 9.30 til 10.15.

Legestuen finder sted i alt 6 gange på flg dage : Onsdag d. 4/9, 11/9, 17/9, 24/9, 2/10 og afslutning onsdag d. 9/10.

Legestuen er for børn i alderen fra ½ til 3 år sammen med deres mødre, fædre og dagplejemødre. Vi hygger os, synger, leger, laver rytmik og lytter til musik.Formålet med musikalsk legestue er først og fremmest at give børn og voksen en god fælles oplevelse med musik i kirken. Derudover vil de forskellige aktiviteter være med til at stimulere børnene sansemotorisk og støtte børnene i deres sproglige udvikling.For nærmere information kan man rette henvendelse til undertegnede på mob. 27205378 eller mail org.serupkirke@gmail.com

Organist Karen-Minna Nielsen