Babysalmesang

Babyssalmesang tilbydes i Kragelund og Funder Sogne. Bor du ikke i et af disse sogne, er du velkommen til at henvende dig til Bo Kirkegaard og forhøre dig om eventuelt ledige pladser.

Babysalmesang i Kragelund og Funder Sogne

En halv times tid med sang, musik, nærvær, ro, oplevelser og stimulation af barnets sanser.

Babysalmesang er for babyer i alderen 0-15 måneder sammen med mor, far, en bedsteforældre eller en anden voksen.

Forløbet er på 6 eller 8 gange og det ledes af organist Bo Kirkegaard.

Prisen er 150 kr for et forløb på 6 gange og 200 kr. for 8 gange.

I efteråret af 2017 har vi to hold fælles for Kragelund og Funder kirker:

Hold 1 i Funder kirke:

8 onsdage i Funder Kirke. Tidspunktet er fra 10.45 - ca 11.15 (Der er kaffe og hygge i kirkehuset fra kl 11.15).

Første gang er : Onsdag den 16. august
Sidste gang er : Onsdag den 11. oktober
NB : Der er ikke babysalmesang i uge 37

Hold 2 i Kragelund kirke:

6 onsdage i Kragelund Kirke. tidspunktet er fra 10.45 - ca 11.15 ( Der er kaffe og hygge i konfirmandstue efterfølgende)

Første gang er : Onsdag den 25. Oktober
Sidste gang er : Onsdag den 29. November

5., 12. og 26. oktober samt 2., 9., 16., 23. og 30. november.

Tilmelding sker til organist Bo Kirkegaard, tlf/sms 29398044 eller organist.kragelund.funder@pc.dk

Bo Kirkegaard, organist

Ingen begivenheder fundet.

En mor fortæller:

Babysalmesang i Funder Kirke

Klokkespillet og Lissie byder de små og deres mødre velkomne til babysalmesang i Funder Kirke. Som svar får hun store øjne, der kigger nysgerrigt og hvin, der vidner om gensynsglæden. De, der kan, kravler ihærdigt hen for at hjælpe Lissie med at spille på klokkespillet, og hun lader dem tålmodigt røre ved instrumentet. Babysalmesang er nemlig fuldkomment på børnenes præmisser.

På gulvet er der lagt varmetæpper. Her kan børnene ligge, kravle, tumle og nysgerrigt undersøge hinanden. Der bliver sunget, spillet og leget. Tiden er fyldt ud med mange forskellige aktiviteter, lige fra salmer med fakter, til rideture og vuggeture, til sanglege med bevægelser og til en tur under det flotte stjernetæppe – alt sammen krydret med en masse af de flotte rekvisitter, som kirken er fyldt op med. Nogle af børnene pludrer begejstret med til sangene, andre rokker ivrigt til musikken, nogle ligger og suger alle indtrykkene til sig og nogle undersøger nysgerrigt rekvisitterne med både mund og fingre.

Efter sang i kirken er der kaffe og brød. Her kan de små få noget at spise, lege med hinanden på gulvet eller falde udmattede om i mors arme. Og snakken går lystigt forældrene imellem – der udveksles erfaringer og gode råd omkring børneopdragelse, der snakkes om alverdens ting, der fortælles små anekdoter og der grines.

For vores vedkommende sluttede babysalmesang i foråret, men min søns begejstring var ikke at tage fejl af, da vi slog vejen forbi salmesang på en fri-onsdag. Han viftede ivrigt med armene, smilede over hele ansigtet og kravlede med fuld fart op af kirkegulvet for at hilse på Lissie og hjælpe med klokkespillet. Og vi mødre mødes stadig jævnligt til en snak og et godt grin. For os har babysalmesang været en masse gode oplevelser og nye bekendtskaber. Det har været muligheden for at blive stimuleret på en anden måde end derhjemme. Det har været en hyggestund for både mor og søn.

Jeg vil anbefale enhver, der har muligheden for det, at slå vejen forbi Funder Kirke onsdag formiddag.

Henriette Axelsen, mor til Marius.

Efterårsholdet 2013 i Funder Kirke