Aktiviteter i Lille Hids Pastorat

Udover gudstjenester og kirkelige handlinger foregår der året igennem mange andre aktiviteter i og omkring kirkerne i Kragelund, Funder, Serup, Lemming, Sejling og Sinding.

Vi har tilbud til både store og små, så klik dig rundt på siderne og bliv inspireret.

Gudstjeneste i Kragelund Kirke

Gudstjeneste i Sinding Kirke

v/ Mette Skaarup Glowienka

Gudstjeneste i Funder Kirke

Gudstjeneste i Sejling Kirke

v/ Mette Skaarup Glowienka

04dec kl. 14:00

Studiekreds i Kragelund

Tre efterårs-eftermiddage
Fredag den 6. november, 20. november og 4. december
kl. …

04dec kl. 14:00
06dec kl. 09:30

Gudstjeneste i Funder Kirke

06dec kl. 09:30

Gudstjenester

Friluftsgudstjenester er en del af de mange gudstjenestetilbud de seks sognes kirker tilbyder.

Hvert år afholder Funder og Kragelund Kirker en friluftsgudstjeneste ved Bølling Sø sammen med Engesvang sogn, der fra gammel tid har været et tæt beslægtet sogn med Kragelund. Gudstjenesten ligger Kr. Himmelfarts dag.

Serup, Lemming, Sejling og Sinding kirker går hvert år sammen om en friluftsgudstjeneste 2. pinsedag et sted i sognene. Det veksler mellem Paradiset og Sejling præstegårdshave.

Desuden er der en lang række af andre muligheder for tema-, musik-, eller aftengudstjenester foruden de almindelige højmesser.

Gudstjenesterne fremgår af kalenderen.

Vi inviterer hvert år til møder med foredrag, fortælling, teater og lignende aktiviteter.

Arrangementerne, der både kan have et kirkeligt og folkeligt indhold, tilrettelægges af aktivitetsudvalgene under menighedsrådene.

Se kalenderen for aktuelle arrangementer.