Aktiviteter i Lille Hids Pastorat

Udover gudstjenester og kirkelige handlinger foregår der året igennem mange andre aktiviteter i og omkring kirkerne i Kragelund, Funder, Serup, Lemming, Sejling og Sinding.

Vi har tilbud til både store og små, så klik dig rundt på siderne og bliv inspireret.

Fra syd til nord - fra øst til vest. Et rids over akiviteter i Lille Hids

De seks kirkers pastorat Lille Hids havde fælles møde i november 2016, og hér er et kort over aktiviteterne, som det ser ud lige nu i år.

Fra højre til venstre vises de kulturelle begivenheder og gudstjenesterne, og fra syd til nord vises om menigheden er aktive eller modtagere.

Litugisk Langfredagsgudstjeneste i Lemming Kirke

Litugisk Langfredags gudstjeneste i Sinding Kirke

Liturgisk Langfredags gudstjeneste i Kragelund Kirke

Liturgisk Langfredagsgudstjeneste i Funder Kirke

Gudstjeneste i Kragelund Kirke

Gudstjeneste i Lemming Kirke

Gudstjenester

Friluftsgudstjenester er en del af de mange gudstjenestetilbud de seks sognes kirker tilbyder.

Hvert år afholder Funder og Kragelund Kirker en friluftsgudstjeneste ved Bølling Sø sammen med Engesvang sogn, der fra gammel tid har været et tæt beslægtet sogn med Kragelund. Gudstjenesten ligger Kr. Himmelfarts dag.

Serup, Lemming, Sejling og Sinding kirker går hvert år sammen om en friluftsgudstjeneste 2. pinsedag et sted i sognene. Det veksler mellem Paradiset og Sejling præstegårdshave.

Desuden er der en lang række af andre muligheder for tema-, musik-, eller aftengudstjenester foruden de almindelige højmesser.

Gudstjenesterne fremgår af kalenderen.

Vi inviterer hvert år til møder med foredrag, fortælling, teater og lignende aktiviteter.

Arrangementerne, der både kan have et kirkeligt og folkeligt indhold, tilrettelægges af aktivitetsudvalgene under menighedsrådene.

Se kalenderen for aktuelle arrangementer.