Attester

Fødselsattest, dåbsattest, navneattest og vielsesattest udstedes af kirkekontoret efter anmodning. Attesten er et personligt dokument og må ikke udleveres til andre end den pågældende person selv eller evt. et barns forældre.
Døds- og begravelsesattest udstedes efter anmodning til de pårørende af kirkekontoret.

Du kan anmode om at få tilsendt en ny attest på borger.dk

Efter bestilling, vil den blive sendt til din folkeregisteradresse i løbet af 5 hverdage, såfremt du bor i Danmark. Skulle du mod forventning ikke have modtaget din attest efter 5 hverdage, er du velkommen til at ringe og høre hvorfor du ikke har modtaget den.

Hvis du har brug for en attest med det samme, kan du ringe til kirkekontoret og bestille en på 86 86 70 64, og så kan den afhentes personligt ved fremvisning af billedlegitimation.

I forbindelse med overgangen til den elektroniske kirkebog, kan det tage nogle dage, hvis man er født før 1969.

Er man fødselsregistreret i udlandet, kan ny attest kun udstedes i dåbssognet.