Voxenkoret Serup, Lemming, Sejling og Sinding

Vox’enkoret, som blev oprettet i 2012, er stadig åben for ny tilgang. Der er nu 24 sangere fordelt på 4 stemmer. Koret er et glad og seriøst arbejdende kor med et godt socialt samvær. Koret medvirker ved gudstjenester og koncerter i Lille Hids pastorat, men giver også koncert udenbys. Koret skal bl.a sammen med Sejsblæserne og Voksenkoret fra Funder/ Kragelund give julekoncert i Sejs kirke i 2016.

Repertoiremæssigt spænder koret bredt- lige fra klassisk musik til sange fra den danske sangskat samt rytmiske sange. Musikken er både af kirkelig og verdslig karakter.

Koret øver hver torsdag i Sejling sognegård fra kl. 19.00 til 21.30. Herefter nydes der kaffe og kage med hyggeligt samvær.

Sæsonopstart er torsdag d. 1. sept kl. 19.00

Koret øver torsdag aften i Sejling Sognehus og der er opstart omkring 1. september.

Koret deltager ved særlige gudstjenester. Desuden holder koret hvert år koncerter i samarbejde med Voksenkoret fra Kragelund og Funder sogne.

Mere information fås ved henvendelse til korets leder Karen Minna Nielsen, tlf. 2720 5378 eller mail: k-m-g@Jubii.dk.