Voksenkoret - øver i Kragelund konfirmandstue

Voksenkoret ved Kragelund og Funder kirker tæller 27 sangere - 9 mænd og 18 kvinder.

Vi lægger vægt på seriøst arbejde med musikken, udfordringer og godt humør.

Nye sangere er meget velkomne i koret.

Der er sæsonstart tirsdag den 29. august

kl. 19.30 i konfirmandstuen ved Kragelund Præstegård.

Mere information fås hos korleder Bo Kirkegaard, tlf. 22148044, e-mail: organist.kragelund.funder@pc.dk.

To af korets medlemmer fortæller her om, hvad korsangen betyder for dem:

Tirsdag aften er en god aften! Det er koraften!

Vi er en flok glade amatører, der synger sammen et par timer, under ledelse af en meget kompetent korleder.

Vi lærer meget, og har det samtidig hyggeligt/sjovt med hinanden.

Vi laver nogle koncerter i løbet af året, så vi kan glæde andre med vores sang.

Har du lyst til at være med, er der altid plads til én til.

Anne-Marie Lykke, Kragelund

Som barn da jeg gik i Folkeskolen elskede jeg altid at synge. Min skole havde morgensang, og i løbet af skoleårene blev der ligeledes sunget danske sange og salmer. Tiden gik og jeg blev voksen. Det var ikke længere en naturlig del af hverdagen at synge en sang. Det blev til lidt korsang mens jeg gik i gymnasiet og lidt salmesang til jul.

Først for få år siden, da en god ven fortalte om dette kor, fik jeg atter øjnene op for korsangen, og meldte mig til voksenkoret.

Dette har jeg ikke fortrudt og hver tirsdag, når vi har sunget, føler jeg mig rigtig glad, en rusten stemme til trods.

Jeg har ikke modtaget sangtræning i mange år, men har nu stor glæde af dels at have lært lidt sangteknik, dels at have fået lidt indblik i nodelæsningen.

Selv en lille sangstemme i maven kan blive til noget stort, om ikke andet så til glæde inde i én selv.”

Henna Bøgedal, Funder