Børnekor for Serup, Lemming, Sejling og Sinding sogne

Børnekor                           

Børnekoret starter op efter sommerferien den 22. august

Koret er primært for børn i 2 og 3. klasse og foregår i Sejling sognegård hver tirsdag fra ca. kl. 14.45 til 15.45.

Børnekoret medvirker ved gudstjenester og koncerter i Serup, Lemming, Sejling og Sinding kirker. Derudover deltager vi i korstævne ca. 1 gang om året. Billederne til højre er fra korstævne 2016.

Formålet med børnekoret er primært at skabe en social aktivitet omkring musik - gøre børnene glade for at synge og give dem den fantastiske oplevelse af at synge sammen med andre børn. Derudover får børnene trænet og udviklet deres sangstemmer.

For nærmere information kan ske henvendelse til undertegnede på tlf. 27205378

Organist Karen-Minna Nielsen

Spirekor-stævne

Lørdag d. 29 oktober 2016 deltog børnekoret i et spirekors stævne i Tyrsted sognehus ved Horsens. Stævnet var for børn i alderen 2. og 3. klasse og blev ledet af organist og korleder Thomas Lennart. I alt 45 børn var samlet for at synge, danse og lege sammen.

Stævnet bød på friske, rytmiske sange skrevet af Thomas Lennart. Børnene havde en sjov og fornøjelig dag og fik lært en masse nye sange. Ind i mellem korprøverne kunne børnene nyde saftevand og dejlig chokoladekage.

Dagen sluttede med en åben prøve/koncert, hvor mange forældre og pårørende mødte op. Børnene og Thomas Lennart  afsluttede dagen med en meget flot og festlig koncert.

Organist Karen-Minna Nielsen